Atlant1sCastle Owner
Battle Begins In
Your Time
Server Time

ETERNMU S6
EPISODE RAGNAROK!

Dear players,
on 22.9. 2023 at 15:00 has been started S6 RAGNAROK 3.

We bring you best experience playing MU online and unique PvP balance. Join us now and play with us!

RAGNAROK!

Episode RAGNAROK is highly customized and optimized. Most of common bugs was fixes, a lot of new content was added. But core is still the good old season six.

Odměna za FGR

Pro ty z vás, kteří dohráli základní část hry a dosáhli na nějaké postavě FGR (400lvl 400ML 50RR 5GR) bylo zpřístupněno VIP plus. Toto VIP lze aktivovat klasicky za WCoiny nebo v rámci odměny za dosažení FGR. Odměna je připsána automaticky na každý účet, který dosáhl FGR a za každá další dosažený FGR dostanete další odměnu v podobě VIP plus na 14 dní.

Odměnu lze vyzvednout v nové sekci na webu -> https://eternmu.cz/usercp/eternRewards

Upozornění: Pokud aktivujete v rámci odměn VIP, bude nahrazeno vaše aktuální VIP bez náhrady. Platí to i v případě, že již máte aktivní VIP plus (s vybráním další odměny tedy počkejte, až vyprší předchozí odměna / aktivace).

VIP plus přináší všechny funkce, které má klasické VIP + navíc přidává značný exp boost 150%.

Nyní tedy můžete ve velmi zrychlené míře rozehrát další postavu, získat další GR odměny, využít od začátku bonusy z achievementů (jsou vázané na account) a podívat se na bosse, kteří vám unikly apod. Chceme tímto vytvořit možnost pro paralelní hraní další postavy vedle end game obsahu.

Přejeme příjemnou zábavu!

PS: V případě problému napište na discordu nebo do ticketu.

Published by Administrator, January 25, 2024