Atlant1sCastle Owner
Battle Begins In
Your Time
Server Time

ETERNMU S6
EPISODE RAGNAROK!

Dear players,
on 22.9. 2023 at 15:00 has been started S6 RAGNAROK 3.

We bring you best experience playing MU online and unique PvP balance. Join us now and play with us!

RAGNAROK!

Episode RAGNAROK is highly customized and optimized. Most of common bugs was fixes, a lot of new content was added. But core is still the good old season six.

Pravidla pro novou season

Vážení hráči,

jelikož bylo uděleno již celkem dost BANů, citíme potřebu připomenout aktuální pravidla platná od této sezóny.

  • Při pokusu o použití nepovolených programů již nebudeme dávat první varování a ban napodruhé. Nyní vás automaticky zabanuje systém za používání hack/cheat.
  • Sdílení účtu je zakázáno. Každý uživatel má povinnost vytvořit k účtu jedinečné heslo a to následně nedistribuovat dál.
    • Používání programů pro ovládání vzdálené plochy za účelem ovládání herního clienta serveru EternMU je zakázáno. Při podezření na zneužití bude posouzeno admin týmem. Uzná-li admin tým, že došlo k pochybení může účet omezit nebo zablokovat.
  • Obchodování za jinou než herní měnu je naprosto vyloučené a je klasifikováno jako podvod s cílem poškození serveru EternMU.

Tato pravidla upřesňují, upravují nebo doplňují stávající pravidla serveru

Jelikož jsme zaznamenali v logu obrovský počet pokusů o použití softwaru pro RDP, chceme znovu připomenout, že je to zakázané! Pokud se situace neuklidní, začneme jmenovitě trestat ty, kteří se provinili proti pravidlu o používání vzdálené plochy.

Děkujeme za dodržování pravidel

Přejeme příjemnou zábavu

Published by Administrator, September 23, 2023